Over ons


Dumeta startte begin jaren '90 op kleine schaal met handgemaakte handwielen. In de loop van de jaren heeft Dumeta zich ontwikkeld tot internationale fabrikant en leverancier van handwielen en extensions zoals bedien- en vervangingsonderdelen.  

We leveren in geheel Europa en ver daar buiten. Ons assortiment bestaat uit gelaste en geperste handwielen. Het gebruik van moderne CAD-technieken zorgt ervoor dat we steeds nieuwe vormen ontwikkelen en u inmiddels een breed en flexibel assortiment kunnen aanbieden. Wij produceren speciale handwielen met lage bestelhoeveelheden voor een goede prijs.

Onze producten worden met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en vervaardigd. We besteden erg veel aandacht aan kwaliteit en kwaliteitscontrole. Daartoe hebben we een eigen computer-aided business system, waarin we onze productie, marketing, onderzoek en ontwikkeling continu analyseren en beoordelen.

De meeste vaste klanten van Dumeta zijn een partnership met ons aangegaan. Dat biedt wederzijds vertrouwen en versnelt de afhandeling van bestellingen en ontwikkelingen.

Meer weten over onze producten of over een partnership? Neem dan contact met ons op.